donderdag 20 maart 2014

ZO KAN HET OOK

UITNODIGING voor  ZO KAN HET OOK

Laatst voor mijn werk nog een leuke bijscholing gedaan. Echt te gek.


Daarom is een opvoedcursus echt geen gek idee.


ZO KAN HET OOK begint dinsdag 8 april op Singel 46 in Amsterdam
van 20.00-22.00. Aanmelden via de mail: catharinah@gmail.com


Ouders staan meestal niet zo te springen om een opvoedcursus te doen. Waar je voor je werk over het algemeen graag meedoet aan bijscholing, want beter worden willen we allemaal, denken we bij ouderschap sneller aan; een beetje van jezelf, een beetje van tv en een beetje van "Maggie". Als ouder kun je ook leren om een betere opvoeder te worden. Ouders die de cursus ZO KAN HET OOK deden zijn heel enthousiast: De sfeer thuis is verbetert, ik kan me ontspannen, er ging een wereld voor me open, het was fijn om ervaringen te delen, het was gezellig, nu weet ik wat ik kan doen zonder steeds als politieagent op te treden. Kinderen reageren heel positief op de nieuwe bemoedigende strategie van ouders. (Al is het soms even wennen; "wat kijk je vriendelijk".)

AGENDA;
19-3 ZKHO opvoedcursus Nijmegen
29-3 SHINE Laat zien wie je bent
Laatzienwiejebent.workshop
08-4 ZKHO opvoedcursus Amsterdam
www.meermoedmeermens.com
14-6 Bemoedigingsdag Groesbeek
http://nationalebemoedigingsdag.nl
Bemoediging en opleidingen
Schoenakeracademie

Het belangrijkste stukje van de puzzel van een effectieve en positieve opvoeding is het leren van de kunst van bemoedigen. Dit is niet het moeilijkste stukje, maar wel datgene waar we het minst mee vertrouwd zijn.


•INZICHT
•OEFENING
•BEMOEDIGING

Het is heerlijk als je als ouder weet wat je kan doen om de sfeer thuis te verbeteren. Je hoeft je niet machteloos te voelen. Ontdek de veranderende kracht van bemoediging.
Beste lezer(es) van mijn blog JIJBENTJIJ. Deze keer de uitnodiging voor de opvoedcursus in Amsterdam. Mocht je in de gelegenheid zijn om mee te doen, wacht niet, kom erbij. Het is een onvergetelijke ervaring. 
Een mooi voorjaar.
Catharina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten